Konferansier

Mesteren av scene og samtale

Valg av konferansier er avgjørende for suksessen til arrangement ditt. Du trenger en som kan lede med stjerneglitrende sjarm og begeistre med uforglemmelig underholdning.


Med Chris får du ikke bare profesjonalitet, men også personlighet og varme. Han skaper en atmosfære som får folk til å føle seg velkommen og underholdt. La Chris være konferansieren som setter stemningen, holder energien oppe og sikrer at ditt arrangement blir en suksess!


Chris er ikke bare en artist og entertainer, han er en ekte showman, en mester av scene og samtale som vet hvordan han skal fange publikums oppmerksomhet og holde på den.


Med en imponerende karriere bak seg, har Chris skapt magiske øyeblikk på scener i inn- og utland, og har fungert som en dyktig konferansier på både nasjonale og internasjonale konferanser. Hans allsidighet er unik, og hans evne til å balansere mellom å være en  konferansier med glimt i øyet og en strålende underholder gjør ham til det perfekte valget for enhver anledning.


Enten du ønsker at Chris skal lede showet, underholde dine gjester eller begge deler, kan vi med stolthet tilby hans talent til din neste begivenhet.


Ønsker du en begivenhet som virkelig skiller seg ut? Ta kontakt i dag for å sikre deg en opplevelse som garantert vil imponere!

LA CHRIS LUND TA ARRANGEMENTET DITT TIL NYE HØYDER!


Med Chris ved roret kan du være sikker på å holde publikums fokus og oppmerksomhet gjennom hele dagen og kvelden.

Dette var svært profesjonelt gjennomført!  Vi vil gjerne invitere deg til å være konferansier på Nohrcon-konferansen flere ganger!

Sissel Frydenborg, eventkoordinator

La oss jobbe sammen

Ta kontakt for en uforpliktende prat

 
 
 
 

Ta kontakt


Hvis du har noen spørsmål, ta gjerne kontakt

unsplash